Over ons

Wie zijn wij?

Inwonerberaad is een gezamenlijk initiatief van bureau EMMA en Dutch Coding Company. De lotingstool is door hen ontwikkeld én gebruikt bij het organiseren van verschillende burgerberaden in Nederland. Zij hebben daarmee ruime ervaring opgedaan met het lotingsproces, en bieden deskundige ondersteuning bij de inhoudelijke, praktische en technische vragen die bij het proces komen kijken.

Over EMMA

Advies, onderzoek en participatie

EMMA is een onderzoeks-, advies- en participatiebureau, gevestigd in Den Haag. EMMA heeft ruime ervaring met het organiseren van burgerberaden en andere participatietrajecten. Voor meer advies over het opzetten en ontwerpen van een burgerberaad, kun je terecht op www.EMMA.nl 

Dutch Coding Company

Full-service software agency

Dutch Coding Company is een full-service software agency met een passie voor gebruiksvriendelijke apps. Dutch Coding Company ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt innovatieve digitale producten voor overheden, non-profits, corporates en startups. Neem voor een vrijblijvend adviesgesprek, ook in de allervroegste fase, contact op via dutchcodingcompany.com.

Den Haag

Inwonerberaad wordt in Den Haag onderhouden door EMMA.

Eindhoven

Inwonerberaad wordt in Eindhoven onderhouden door Dutch Coding Company.

Een vrijblijvend adviesgesprek?

We laten graag zien hoe Inwonerberaad u kan helpen bij het organiseren van een Burgerberaad.
Inwonerberaad is een initiatief van: